Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Karşıyaka, sahasında ağırladığı Fenerbahçe karşısında 5,5 ay sonra ilk kez taraftarıyla buluştu. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki karşılaşma öncesinde düzenlenen etkinlikler, uzun süren ayrılığın ardından buluşmayı şölen havasına taşıdı.
TARAFTAR HASRETİ FENERBAHÇE MAÇINDA SONA ERDİ
Sezonun ilk iki iç saha karşılaşmasında cezası nedeniyle tribün desteğinden yoksun kalan İzmir temsilcisi, Fenerbahçe’yi binlerce taraftarının önünde ağırladı. Beyaz ağırlıklı kıyafetlerle salona gelen Karşıyakalılar, 5,5 ay sonra takımlarını yeniden tribünden destekledi.
SALON DIŞINDA DJ, İÇERİDE IŞIK VE DANS GÖSTERİLERİ
Karşılaşma öncesinde salon dışında DJ şovu düzenlendi. Salon içindeki davul, ışık ve dans gösterileri de taraftarların coşkusunu artırdı. Uzun süren taraftar hasretinin sona erdiği buluşmada, maç öncesi etkinlikler tribünlerdeki heyecana eşlik etti.
İLK YARIDAKİ DENGE İKİNCİ YARIDA BOZULDU
Karşıyaka, EuroLeague’de liderlik yarışında bulunan Fenerbahçe ile ilk yarıda başa baş mücadele etti. Ancak İzmir ekibi, ikinci yarıda rakibinin farkı açmasına engel olamadı. Karşılaşmadan 97-72 mağlup ayrılan Karşıyaka, taraftarıyla yeniden buluştuğu akşamı galibiyetle tamamlayamadı.
MARKOVIC’TEN TARAFTARA TEŞEKKÜR
Karşıyaka Antrenörü Nenad Markovic, maçın ardından tribünlerde oluşturulan atmosfere dikkat çekti. Taraftarların desteğine teşekkür eden Markovic, takımın sahadaki performansına ilişkin üzüntüsünü de dile getirdi. Markovic, "Yarattıkları harika atmosfer için taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Böylesine muhteşem bir taraftar önünde bu maçı oynamak gerçekten harikaydı ve kendimizi daha iyi gösteremediğimiz için üzgünüm" dedi.





