Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti davasında beraat eden şarkıcı İzzet Yıldızhan, tahliye sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Süreç boyunca kendisini cinayetin azmettiricisi gibi gösterdiğini öne sürdüğü sunucu, yapımcı ve yayıncılara dava açtığını belirten Yıldızhan, kazanacağı tazminatın tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını söyledi.

Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sütşurup ve kayınpederi için yeni gelişme! Gözler TMSF’ye çevrildi
Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sütşurup ve kayınpederi için yeni gelişme! Gözler TMSF’ye çevrildi
İçeriği Görüntüle

“İTİBAR ZEDELEMESİ YAPTILAR”

Ümraniye'de 19 Mart'ta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın cinayetine ilişkin davada yargılanan İzzet Yıldızhan, Anadolu 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde beraat etti.

Kararın ardından sessizliğini bozan sanatçı, kendisi ve ailesinin süreç boyunca yıprandığını ifade etti. Yıldızhan, bazı sunucu, yapımcı ve yayıncıların kendisini olayın azmettiricisi gibi göstermeye çalıştığını öne sürerek haklarında şikâyetçi olduğunu ve hukuki sürecin başladığını açıkladı. Mahkeme sürecini etkilememek için açıklama yapmadığını belirten Yıldızhan, beraat kararıyla birlikte olayla ilgisinin olmadığının ortaya çıktığını söyledi. Sanatçı, açtığı davalardan elde edeceği maddi tazminatın tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını duyurdu.

“EN BÜYÜK ZARARI AİLEM GÖRDÜ”

Cezaevinde kaldığı dönemin kendisi ve ailesi için zor geçtiğini dile getiren Yıldızhan, yaşadığı sürecin kendisini derinden yaraladığını ifade etti. Cezaevindeki diğer mahkûmların da bir an önce ailelerine kavuşmasını dilediğini söyledi. Açıklama sırasında kolunun sargılı olduğu görülen sanatçı, sağlık durumuyla ilgili soruya ise çocuklarıyla bahçede futbol oynarken düştüğünü ve elinin kırıldığını belirterek yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ