Trendyol Süper Lig’de 3 haftalık milli araya 3 puanla 17’nci sırada giren Göztepe, ara sonrası 7’nci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Eyüpspor’la karşı karşıya gelecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Ligde geride kalan 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Göztepe, Süper Lig’de henüz galibiyet elde edemeyen tek takım konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, milli aranın ardından oynayacağı karşılaşmada bu tabloyu değiştirmek için mücadele edecek.

Fenerbahçe Medicana’dan Hande Baladın açıklaması! Maçta oynayamayacak
Fenerbahçe Medicana’dan Hande Baladın açıklaması! Maçta oynayamayacak
İçeriği Görüntüle

SAKAT OYUNCULAR TAKIMA DÖNÜYOR

Göztepe’de milli maç arasında sakatlıklarını atlatan Gambiyalı stoper Sonko Sundberg, Brezilyalı stoper Allan Godoi, Tanzanyalı orta saha Novatus Miroshi ve kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar, teknik heyetin görev vermesi halinde Eyüpspor karşısında forma giyebilecek. Kırmızı kart cezasını tamamlayan sağ kanat Ogün Bayrak da karşılaşma için oluşturulan kafilede yer alacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncuların takıma dönmesiyle deplasmanda oynayacağı mücadeleye hazırlanıyor.

EYÜPSPOR DA YENİLGİ SONRASI SAHAYA ÇIKACAK

Göztepe’nin rakibi Eyüpspor, milli maç arasından önce Fenerbahçe’ye deplasmanda 8-0 mağlup oldu. İstanbul temsilcisi, ligde oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak son sırada yer aldı. İki ekip arasında geçen sezon oynanan karşılaşmalarda ise kazanan çıkmadı ve her iki maç da golsüz beraberlikle sonuçlandı. Göztepe ile Eyüpspor, bu kez ligdeki sıralamalarını ve galibiyet durumlarını değiştirmek amacıyla karşı karşıya gelecek.

Kaynak: DHA