Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley grup müsabakalarında Ege'yi temsil eden takımların durumu belli oldu. İstanbul'da oynanan 1'inci Grup karşılaşmalarında Aras Kargo, Göztepe'yi 3-0 mağlup ederken, İlbank'a 3-2 yenildi. Bu sonuçların ardından Aras Kargo adını çeyrek finale yazdırarak son 8 takım arasında yer aldı.
GÖZTEPE'NİN GALİBİYETİ YETMEDİ
Aynı grupta mücadele eden Göztepe ise ikinci maçında İlbank karşısında 3-0 galip geldi. Ancak sarı-kırmızılı ekibin bu galibiyeti çeyrek finale yükselmesi için yeterli olmadı ve Göztepe Kupa Voley'e veda etti.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ELENDİ
Bursa'da oynanan 3'üncü Grup müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi. Manisa ekibi mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. İkinci maçında Kuzeyboru ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakibine 3-2 yenilerek grup müsabakalarını tamamladı ve kupadan elendi.





