Trabzon’un Araklı ilçesinin Karatepe Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde şiddetli bir heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle mahalleye ulaşım sağlayan ana yol tamamen kapanırken, büyük çapta yamaç kaymaları da yaşandı.
Kapanan yol nedeniyle mahalleye giriş ve çıkışlar durduruldu. Şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmazken, heyelan sonucunda elektrik ve su nakil hatlarında ciddi hasar oluştu. Mahalleye enerji ve su temini sağlanamıyor.
Yetkililer, bölgeye ulaşımlarını sağlamak için çalışmalar başlatırken, arızaların giderilmesi için ekipler olay yerinde hızla müdahale ediyor. Mahalle sakinleri, yetkililerden yardım beklerken, bu tür olayların daha fazla zarar vermemesi için önlem alınması gerektiğini belirtiyor.
(NTV)





