Seferihisar’da Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Seferihisar Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Seferihisar Belediye Başkanvekili Gökhan Pehlivan, Seferihisar Garnizon Komutanı İstihkam Albay Murat Kuzucu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dokumacı, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirildi.

ŞEHİT POLİS MEHMET TOZUN ANILDI

Program kapsamında, Seferihisar’da meydana gelen silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Mehmet Tozun rahmet ve minnetle anıldı.

Seferihisar’da Polis Teşkilatı’nın 181. Yılına Özel Tören (2)

ŞEHİTLİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından katılımcılar Seferihisar Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlikte düzenlenen programda tüm şehitler için dualar edilirken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, programın ardından anma etkinliği sona erdi.

Kaynak: BÜLTEN