İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli sağanak, kent genelinde su baskınlarına neden oldu. Yağışın etkilediği adreslerden biri de şarkıcı Alişan’ın evi oldu. Ünlü şarkıcının konutunun bodrum katında su birikti.
Bodrum kattaki suyun bel hizasına kadar yükseldiğini belirten Alişan, yaşananların ardından İstanbul İtfaiyesi ekiplerinin müdahalesini paylaştı.

İTFAİYE EKİPLERİ 3 SAAT BOYUNCA ÇALIŞTI
Alişan’ın evinin bodrum katında biriken suyun tahliyesi için itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saat çalışma yaptı. Müdahalenin ardından bodrum katta biriken suyun boşaltıldığı bildirildi.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından itfaiye personeline teşekkür eden Alişan, ekiplerin gece boyunca yardıma ihtiyaç duyulan diğer noktalarda görevlerini sürdüreceğini ifade etti.
ALİŞAN’DAN İSTANBUL İTFAİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Yaşadığı su baskınını sosyal medya hesabından paylaşan Alişan: "Allah razı olsun İstanbul İtfaiyesi'nden... 3 saattir belimize kadar su basan bodrum katının tüm suyunu boşalttılar var olsunlar. Buradan ihtiyacı olan yerlere yardıma devam. Sabaha kadar görevdeler" dedi.




