NOW TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Devrim Özkan ile Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı "Çift Kişilik Oda" dizisi, izleyicilerden olumlu yorumlar almasına rağmen düşük reyting kurbanı oldu. Kanal yönetimi, yaz aylarında izlenme oranlarının beklentiyi karşılamaması nedeniyle dizinin 8. bölümde final yapmasına karar verdi. Bu gelişmenin ardından dizinin başrol oyuncuları, sosyal medyada dikkat çeken bir hamlede bulundu.
Başrol Oyuncularından Tepki
Dizinin ani final kararı, özellikle başrol oyuncuları arasında rahatsızlık yarattı. Devrim Özkan ve Ulaş Tuna Astepe, karardan sonra NOW TV’nin resmi sosyal medya hesabını takipten çıkararak tepki gösterdi. Bu hamle, dizinin sadık izleyicileri arasında da gündem oldu. Final kararının açıklanmasının ardından 7. bölümün yayınlanmaması ise “erken veda” iddialarını güçlendirdi.

Kariyerine hız kesmeden devam eden ve son dönemde ekranlarda sıkça yer alan Devrim Özkan, yaşananlara rağmen moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Özkan, önceki gün rol arkadaşları Onur Büyüktopçu, Eslem Akar, Seren Şirince, Gözde Türker ve Güler Hivda Zizan Alp ile birlikte Boğaz’da keyifli bir tekne turuna çıktı. Grubun ilk durağı Boğaz hattı olurken, eğlence Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ayağında devam etti.

Sosyal Medyada Renkli Anlar
Teknede yüksek sesle müzik eşliğinde doyasıya eğlenen ekip, serinlemek için denize de girdi. Renkli anlar sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşılırken, Devrim Özkan’ın neşeli halleri dikkat çekti. Hem dizinin ani final kararına hem de sezonun getirdiği stresi bir süreliğine unutmak isteyen oyuncular, Boğaz turuyla adeta enerji depoladı.

Yeni Proje Sinyali mi?
Dizinin finaliyle birlikte Devrim Özkan’ın bir süre ekranlardan uzak kalacağı konuşulsa da, bu renkli buluşmanın yeni projelerin habercisi olabileceği yönünde yorumlar da yapıldı. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Özkan’ın önümüzdeki dönemde hangi yapımda yer alacağı ise şimdiden merak konusu.

Sözcü





