Aydın'da feci kaza. Aydın'ın Efeler ilçesinde Girne Mahallesi Girne Bulvarı üzerinde yer alan hemzemin geçitte sabah saatlerinde bir kaza gerçekleşti. Hemzemin geçidi kullanarak karşıya geçmek isteyen yaşlı bir kadına, İzmir-Denizli seferini yapan tren çarptı. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

OLAY YERİNE HIZLA MÜDAHALE

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili güvenlik önlemleri alırken, hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi. Cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında hastane morguna kaldırıldı.

TRENE ÇARPAN KAZA ANLARI KAMERADA

Kazanın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameraları, kaza anını kaydetti. Görüntülerde, yaşlı kadının hemzemin geçite yaklaştıktan sonra hızla karşıya geçmeye çalıştığı, bu sırada trenin kadına çarptığı anlar net bir şekilde görüldü.

TRENLER YENİDEN SEFERLERE BAŞLADI

Kaza nedeniyle bir süre duran tren seferleri, yapılan çalışmaların ardından tekrar normale döndü. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

KAZA HENÜZ SORUŞTURULUYOR

Kazayla ilgili polis ve savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, olayın tüm ayrıntıları araştırılıyor. Olayın güvenlik kameralarındaki görüntüler de inceleme altına alındı.

Kaynak: İHA