FIBA Europe Cup G Grubu’nda sezona sahasında BC Prievidza’yı 83-69 mağlup ederek başlayan Yukatel Denizli Basket, yarın deplasmanda Portekiz temsilcisi SL Benfica ile karşı karşıya gelecek. Lizbon’da bulunan Pavilhao Fidelidade Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 22.00’de başlayacak. Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes deplasmanında mücadele ettikten sonra İstanbul’dan Denizli’ye dönmeyen Yukatel Denizli Basket, hazırlıklarının ardından Portekiz’e gitti.
İKİ TAKIM DA GALİBİYETLE BAŞLADI
Denizli temsilcisi gibi Basketbol Şampiyonlar Ligi elemelerinden elenen SL Benfica da FIBA Europe Cup G Grubu’ndaki ilk maçını kazandı. Portekiz ekibi, Danimarka deplasmanında Bakken Bears’ı 91-81 mağlup ederek organizasyona galibiyetle başladı. Grupta ilk maçlarını kazanan iki ekibin karşılaşması, sıralama açısından önem taşıyor.
DENİZLİ BASKET’İN SIRADAKİ DURAĞI
SL Benfica karşısında deplasmanda galibiyet arayacak Yukatel Denizli Basket, bu mücadeleden istediği sonuçla ayrılarak gruptan çıkma yarışında avantaj sağlamayı amaçlıyor. Denizli temsilcisi, Portekiz karşılaşmasının ardından 21 Ekim’de İsviçre’ye gidecek ve Lions de Geneve deplasmanında mücadele edecek.





