TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Karşıyaka ile oynadığı İzmir derbisinden 1-1’lik beraberlikle ayrılan Altay, ilk iki haftayı iki puanla tamamladı. Siyah-beyazlı ekipte saha sonuçlarının yanında yönetim belirsizliği de gündemdeki yerini koruyor. Geçen ay istifa ederek kulübe kayyım atanması için mahkemeye başvuran eski başkan Sinan Kanlı, duruşma öncesindeki açıklamalarıyla yeniden sorumluluk alma ihtimaline kapıyı açık bıraktı.

Aliağa FK genç kadrosuyla liderliğe yükseldi! İki maçta altı puan
Aliağa FK genç kadrosuyla liderliğe yükseldi! İki maçta altı puan
İçeriği Görüntüle

MAÇLARI PROTOKOL TRİBÜNÜNDEN TAKİP ETTİ

Altay’ın Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynadığı Denizli İdmanyurdu ve konuk takım konumunda çıktığı Karşıyaka karşılaşmalarını protokol tribününden izleyen Kanlı, “Altay yalnız kalmaz” mesajı verdi. Kanlı, kayyım başvurusuyla ilgili yarın görülecek duruşmanın ardından yaşanacak gelişmelere göre hareket edeceğini belirtti.

ADAYLIK İÇİN KESİN KARAR AÇIKLAMADI

Şu an için başkan adaylığını düşünmediğini söyleyen Kanlı, bazı koşullarda kulüple yeniden ilgilenebileceğini ifade etti. Kanlı, şu açıklamayı yaptı: "Kapalı mahkemeye sadece avukatlar girecek. Ret kararı da çıkabilir. Yönetime kayyım atanırsa olağanüstü genel kurul kararı alınacak. Şu an için aday olmayı düşünmüyorum. Hiçbir şey çıkmazsa kulüple ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Takımın, 'Sahipsiz' dediğimiz hali ortada. Çocuklar aslanlar gibi mücadele ediyor" Altay’da daha önce Vahdettin Heyal ve Ali Can Acar da başkanlığa talip olmuştu. Kanlı’nın açıklaması, kesinleşmiş bir adaylık duyurusu niteliği taşımıyor.

KUPADA SÖKE 1970 İLE KARŞILAŞACAK

Yönetim süreci devam eden Altay, sahada ise Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine odaklandı. Siyah-beyazlılar, 15 Eylül Salı günü Söke 1970’i konuk edecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak 1’inci Tur karşılaşması saat 20.00’de başlayacak. İzmir temsilcisinin mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

TUNA ÜZÜMCÜ VE DÖRT FUTBOLCU GÖREV YAPAMAYACAK

Karşıyaka derbisinde kırmızı kart gören teknik direktör Tuna Üzümcü, kupa karşılaşmasında görev yapamayacak. Altay’da tedavileri devam eden kaleci Semih ve santrfor Ünal ile cezası süren forvet Murat forma giyemeyecek. Derbide sakatlanan sol kanat oyuncusu İbrahim de Söke 1970 karşısında takımını yalnız bırakacak.

YUNUS EFE VE SEFA KADROYA GİREBİLİR

Takıma geç katılan stoperler Yunus Efe ve Sefa’nın, kupa maçının kadrosunda yer alabileceği belirtildi. Eksiklerin bulunduğu siyah-beyazlı ekipte, yedek ağırlıklı kadro beklentisi nedeniyle bu iki savunmacının durumu da karşılaşma öncesinde öne çıkıyor.

Kaynak: DHA