2024 Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Yazılı Sınavı (2024-BKUBTS) başvuruları 9 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 15 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi, ÖSYM'nin resmi internet adresi veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden de gerçekleştirebilecekler.

SINAV NE ZAMAN?

Sınav, 24 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. ÖSYM, adayların başvurularını zamanında yapmalarının önemine vurgu yaparak, sınav süreciyle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı 2024-BKUBTS Kılavuzu’na dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

KILAVUZ VE BAŞVURU DETAYLARI

Adaylar, sınavla ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru süreçlerini incelemek için 2024-BKUBTS Kılavuzu'na ÖSYM’nin resmi web sitesinden erişebilirler. Başvuru yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önemle tavsiye edilmektedir.

MEB'ten önemli açıklama! Milyonlarca öğrenciyi etkileyecek sınav tarihleri duyuruldu MEB'ten önemli açıklama! Milyonlarca öğrenciyi etkileyecek sınav tarihleri duyuruldu

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Haber Merkezi