İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2024-2025 Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri için merakla beklenen kılavuz yayınlandı. Bu kılavuz, AUZEF öğrencilerinin kayıt yenileme tarihleri, nasıl yapılacağı ve ücret bilgileri gibi sorularına cevap veriyor.

Kayıt Yenileme Tarihleri

Güz dönemi için AUZEF kayıt yenileme işlemleri 2 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 29 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Öğrenciler, bu tarihler arasında kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilecekler. Ders ekle-sil işlemleri ise 29 Eylül - 3 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılacak?

  1. Ödeme: Kayıt yenileme için ilk adım, dönem ücretinin ödenmesidir. Bunun için referans numaranızla birlikte Halkbank şubeleri veya ATM’lerinden ödeme yapabilir ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden online ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

  2. Referans Numarası Alma: Referans numaranızı AKSİS sistemi üzerinden, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak alabilirsiniz. "Harç Bilgileri" kısmından referans numaranıza ulaştıktan sonra ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.

  3. Ödeme Tamamlama: Online ödeme yapmak isteyenler, AKSİS sisteminde "Ödeme Yap" butonuna tıklayarak ödeme işlemini gerçekleştirebilirler. Ödemenin ardından kartınızın hesap hareketlerini kontrol etmeyi unutmayın.

Ders Seçim Takvimi

Gürsu Belediyesi'nin ücretsiz kurs desteği öğrencileri başarıya ulaştırmaya devam ediyor Gürsu Belediyesi'nin ücretsiz kurs desteği öğrencileri başarıya ulaştırmaya devam ediyor
  • Ders Ekle-Sil: 29 Eylül - 3 Ekim 2024
  • Üstten Ders Alma: 29 Eylül - 3 Ekim 2024

Ücret Bilgisi

Normal öğrenim süresini tamamlayamayan öğrenciler için dönemlik ek olarak 139,5 TL ücret yansıtılacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri ve daha fazla bilgi için İstanbul Üniversitesi AUZEF kılavuzuna başvurabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi