Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Milli Savunma Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının (T3 Vakfı) ana yürütücülüğünü üstlendiği TEKNOFEST Mavi Vatan, Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda devam ediyor. Festivalin final gününde alana gelen ziyaretçiler, milli savunma ve teknoloji unsurlarına yoğun ilgi gösteriyor. Mavi Vatan temasıyla düzenlenen etkinliklerde ziyaretçiler, festival alanındaki donanma unsurlarını yakından görme fırsatı buluyor. Gölcük'te gerçekleştirilen organizasyon, teknoloji ve savunma alanındaki etkinliklerle son gününde de ziyaretçilerini ağırlıyor.

Instagram ve Facebook’ta yeni dönem! Gençlere günlük 2 saat sınırı geliyor
Instagram ve Facebook’ta yeni dönem! Gençlere günlük 2 saat sınırı geliyor
İçeriği Görüntüle

BAYRAKTAR DONANMA UNSURLARINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST Mavi Vatan kapsamında festival alanında bulunan donanma unsurlarını ziyaret etti. Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda düzenlenen festivalde, milli savunma teknolojileri ve deniz unsurları ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor. Final gününde festivale gelen Mavi Vatan ziyaretçileri, alandaki etkinlikleri takip ederken savunma ve teknoloji alanındaki unsurları da incelemeyi sürdürüyor.

Selçuk Bayraktar Teknofest Mavi Vatan'da! Son Gününde De Ziyaretçiler Akın Etti (1)

MAVİ VATAN'DA SON GÜN

TEKNOFEST Mavi Vatan'da 23 Ağustos Pazar günü final günü etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki Gölcük Tersanesi Komutanlığı'na gelen ziyaretçiler, festival kapsamında düzenlenen etkinliklere katılıyor ve alanda sergilenen milli savunma ve teknoloji unsurlarını görüyor. Festivalin son gününde Gölcük'te TEKNOFEST Mavi Vatan'ın final heyecanı yaşanıyor.

Kaynak: AA