30 plastik tabak sipariş etti, kargodan çıkanlarla şoke oldu
30 plastik tabak sipariş etti, kargodan çıkanlarla şoke oldu
İçeriği Görüntüle

Seferihisar’da mahalle muhtarları, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI MASAYA YATIRILDI

Gerçekleştirilen görüşmede mahallelerin ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. İlçenin geleceğine ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede, ortak akıl ve dayanışma içinde çalışma kararlılığı vurgulandı.

İLÇENİN GELECEĞİ İÇİN DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

Muhtarlarla gerçekleştirilen buluşmada, Seferihisar’ın geleceği için birlikte hareket edilmesinin önemine dikkat çekildi. Mahallelerin taleplerinin ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesinin ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, "Nazik ziyaretleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: BÜLTEN