İzmir Enternasyonal Fuarı’nın dördüncü gününde müzik ve mizah etkinlikleri öne çıktı. Çim Konserleri kapsamında Mert Demir, binlerce İzmirlinin karşısına çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Doğu Demirkol ise stand-up gösterisiyle izleyicilerle buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen 95. İzmir Enternasyonal Fuarı, farklı yaş gruplarına yönelik etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Folkart’ın ana sponsor, Migros’un etkinlik sponsoru olduğu fuarda konser, tiyatro, stand-up ve çeşitli sahne performansları düzenleniyor.

DOĞU DEMİRKOL’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Doğu Demirkol, stand-up gösterisiyle izleyicilerle buluştu. Günlük yaşamdan gözlemlerini ve kişisel deneyimlerini mizahi bir dille aktaran Demirkol’un gösterisi ilgi gördü. Gösteri sırasında Demirkol’a ekip arkadaşları tarafından sahnede doğum günü sürprizi yapıldı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Demirkol’un doğum günü, salondaki izleyicilerin alkışlarıyla kutlandı.

3-636

MERT DEMİR’DEN İEF SAHNESİNDE

Fuarın geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Çim Konserleri’nde bu kez Mert Demir sahne aldı. Konser alanını dolduran binlerce İzmirli, sanatçının sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Mert Demir, “İkimize Birden”, “Ölüyorum Anla”, “Ateşe Düştüm” gibi şarkılarını seslendirdi. Konser boyunca dinleyiciler şarkılara eşlik ederken Demir’in sahne performansı da beğeni topladı. İzmir’de olmaktan ve İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında yeniden sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Mert Demir, İzmirlilerle yeniden buluşmanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını söyledi. Konser boyunca şarkılara eşlik eden binlerce İzmirli, Çim Konserleri alanında müzik ve eğlenceyle buluştu.

Mert Dem,Ir (1)

İzmir Fuarı’nda gören telefonuna sarıldı! Fransa’dan gelen dev Beyaz Tilki sokakları masal alanına çevirdi
İzmir Fuarı’nda gören telefonuna sarıldı! Fransa’dan gelen dev Beyaz Tilki sokakları masal alanına çevirdi
İçeriği Görüntüle

FUARDA KONSER PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Çim Konserleri’nde düzenlenen etkinlikler önümüzdeki günlerde de sürecek. 9 Eylül’de Çim Konserleri kapsamında Model, 10 Eylül’de Gülşen, 11 Eylül’de Teoman ve 12 Eylül’de Semicenk sahne alacak. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda da farklı etkinlikler izleyicilerle buluşacak. 9 Eylül’de “Çok Güzel Hareketler 2”, 9 Eylül’e özel İzmir skeçleri ve genç oyuncuların performanslarıyla sahne alacak. 10 Eylül’de Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla “Abur Cubur Show” gerçekleştirilecek. Programda interaktif bir sahne deneyimi, eğlence ve sürprizler yer alacak. 11 Eylül’de Atakan Çelik ve Safa Sarı, müzik ve mizahı sahne performansıyla bir araya getiren “Sonkiüçdört” ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu programı ise 12 Eylül’de Binnur Kaya ve Mert Fırat’ın sahne aldığı “İki Kişilik Oyun” ile sona erecek.

Kaynak: BÜLTEN