Süper Lig'de mücadele eden Göztepe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fransa Ligue 3 temsilcisi SC Caen'de forma giyen Zoumana Bagbema'yı gündemine aldı. Göztepe'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Caen ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
AVRUPA'DAN RAKİPLERİ VAR
Fildişi Sahilli asıllı Fransız futbolcu Zoumana Bagbema'nın transferi için Göztepe'nin yanı sıra Avrupa'dan iki kulübün daha girişimde bulunduğu belirtildi. İsviçre temsilcisi Basel ile Belçika ekibi Gent'in de genç orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.
BASEL'DEN 1.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Basel'in Bagbema transferi için SC Caen'e 1.5 milyon Euro artı bonuslar içeren bir teklif sunduğu öne sürüldü. Göztepe'nin de Basel ve Gent ile transfer yarışına girdiği ve genç futbolcunun transferini tamamlamak konusunda kararlı olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların Caen yetkililerine iyi bir teklif götürdüğü kaydedildi.
PSG ALTYAPISINDAN YETİŞTİ
Zoumana Bagbema, futbol kariyerinde Paris Saint-Germain'in altyapısında eğitim aldı. 22 yaşındaki futbolcu daha sonra SC Caen kadrosuna dahil oldu. Bagbema, bu sezon Caen formasıyla 3 maçta görev yaptı.





