Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’ın sezonun ilk bölümündeki performansı tartışılıyor. Milli takım karşılaşmaları dahil çıktığı toplam sekiz maçta skor katkısı sağlayamayan 26 yaşındaki futbolcunun, sarı-kırmızılı yönetimin transfer beklentilerini etkilediği ileri sürüldü. Oyuncunun gol ve asist üretemediği bu dönemin, yüksek bonservis bedeliyle satış planını zorlaştırdığı iddia edildi.
35 VE 40 MİLYON EUROLUK TEKLİFLER GÜNDEME GELMİŞTİ
Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz için geçen sezon NEOM’dan gelen 35 milyon euroluk teklifi kabul etmediği belirtildi. Bu sezon ise Everton’ın 40 milyon euroluk teklifinin geri çevrildiği aktarıldı. Yüksek bedelli tekliflere rağmen kadroda tutulan milli futbolcunun sezona beklentilerin altında başlamasının, yönetimin satış planında belirsizlik yarattığı öne sürüldü.
ÖZBEK’İN BEKLENTİSİ ESKİ FORMUNA DÖNMESİ
Başkan Dursun Özbek’in, Barış Alper Yılmaz’ın bir an önce eski performansını yakalamasını beklediği ifade edildi. Sarı-kırmızılılarda oyuncunun yeniden skor üretmeye başlaması ve takımın hücumuna katkı sağlaması önem taşıyor.
Transfer planlarına ilişkin değerlendirmeler iddia düzeyinde kalırken, Barış Alper’in sezonun devamında göstereceği performans takip edilecek.





