İzmir'de gıda zirvesi! Gıda güvenliği ve sürdürülebilir üretim vurgusu
İzmir'de gıda zirvesi! Gıda güvenliği ve sürdürülebilir üretim vurgusu
İçeriği Görüntüle

Türkiye Belediyeler Birliği toplantısı için İstanbul’dan Ankara’ya giderken Düzce geçişinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin için belediye binası önünde tören düzenlendi. Çok sayıda kişinin katıldığı törende Gültekin için helallik alındı.
Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Gültekin’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek uzun yıllara dayanan dostluklarından söz etti.

Cenazeee-1

ÖZDEMİR: ÜSKÜDAR’A HİZMET ETME AŞKINA ŞAHİT OLDUK

Gültekin’i 20 yılı aşkın süredir tanıdığını belirten Özdemir, onun ailesine bağlılığına, kişiliğine ve ilçesine hizmet etme isteğine vurgu yaptı. Özdemir, Gültekin’in kısa sürede Üsküdarlılarla güçlü bir bağ kurduğunu belirterek, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade etti. Özdemir, konuşmasında Gültekin’in iyi bir eş, baba ve insan olduğuna şahitlik ettiğini söyledi.

“EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Gültekin’in hayatını kaybetmeden önce İstanbul’da etkili olan afetle mücadele çalışmalarında da görev aldığını hatırlatan Özdemir, merhumun gece boyunca sahada kalarak Üsküdarlıların ihtiyaçlarının karşılanması için çalıştığını dile getirdi. Özdemir, konuşmasında, “Acımız büyük. Hepimiz ömrümüzün sonuna kadar onun emanetlerini emanet bileceğiz. Hatırasına sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

CENAZESİ NAKKAŞTEPE MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLECEK

Dündar Ziya Gültekin’in cenazesi, cuma namazının ardından Büyük Çamlıca Camii’nden kaldırılacak. Gültekin, kılınacak cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Kaynak: İHA