Denizli’nin Çivril ilçesi Çarşı Mahallesi 2032. sokakta yaşayan 54 yaşındaki S. G., geçen pazar günü "Komşuya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Akşam saatlerine kadar eve dönmeyen kadının eşi M. G., kayıp başvurusunda bulundu.
5 GÜNDÜR KAYIPTI
Polis ekipleri, MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek başlattığı aramada sonuç alamayınca, kadının evinin bulunduğu sokakta yoğunlaştı. Evlerin bahçelerini kontrol eden ekipler, kadının evine 50 metre uzaklıktaki bir komşunun bahçesinde çuval içinde cesedi buldu.
EV SAHİBİ İFADE VERDİ!
Olay yerinde inceleme yapan savcılık, kadının cesedini otopsi için Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na gönderdi. Cesedin bulunduğu evin sahibi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis, kadının ölüm nedeni ve faillerinin tespiti için soruşturma başlattı. Ölüm sebebinin, yapılacak otopsi sonrası netleşeceği bildirildi.