İBB’nin 250 taksi plakası ihalesinde kaç plaka satıldı? İşte fiyatlar...
İBB’nin 250 taksi plakası ihalesinde kaç plaka satıldı? İşte fiyatlar...
İçeriği Görüntüle

Ege Telgraf Gazetesi'nden Nihat Ak'ın haberine göre, İzmir deniz ticaretinde yeni dönemin dümeni yeniden Yusuf Öztürk’e emanet edildi. İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nde yargı gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi. Seçimle birlikte, sektörün yeni dönemdeki çalışmalarına yön verecek yönetim kadrosu da belirlendi.

Deniz-15

YENİ DÖNEMİN KADROSU

Yönetim Kurulu Başkanı ile asıl ve yedek üyelerin belirlendiği seçim sonucunda, Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Hakkı Deniz, Orçun Erbayraktar, Onur Nevzat Kanıer ve Şükriye Vardar seçildi. Öztürk başkanlığındaki yönetim, İzmir deniz ticaretinin taleplerini ve önceliklerini oda gündemine taşıyacak.

MECLİSTE ÇELİK DÖNEMİ

Seçimin ardından gerçekleştirilen ilk Meclis Toplantısı’nda ise Meclis Başkanlığına Mihri Çelik, Meclis Başkan Yardımcılığına Jale Yılmaz seçildi. Böylece İzmir deniz ticaretinin yeni döneminde görev alacak yönetim ve meclis başkanlıkları netleşti.

Kaynak: Haber Merkezi