AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Konak Gençlik Kolları tarafından AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'a özel olarak hazırlanan bir çalışma hediye edildi. “Eyyüp Kadir İnan’ın Konak’taki Ayak İzleri” ismini taşıyan tuval çalışması, Konak Gençlik Kolları Başkanı Erhan Acar tarafından İnan'a takdim edildi. Çalışmada, İnan'ın lise yıllarından itibaren İzmir ve özellikle Konak'ta bıraktığı izlere dikkat çekildi.
ACAR'DAN İNAN'IN EMEKLERİNE VURGU
Hediyenin takdim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Konak Gençlik Kolları Başkanı Erhan Acar, Eyyüp Kadir İnan'ın geçmiş yıllardan bugüne Konak'ta yürüttüğü çalışmalara değindi. Acar, hazırlanan çalışmanın ortaya çıkış amacını b“Sayın Genel Sekreterimiz ve İzmir Milletvekilimiz Eyyüp Kadir İnan ağabeyimiz, lise yıllarından bugüne İzmir’imizin, özellikle de Konak’ımızın birçok sokağında iz bırakmış bir isim. Biz de onun yıllar içerisinde verdiği emeklerden ve ektiği tohumlardan ilham alarak bugün AK Gençlik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmayla hem kendisine duyduğumuz sevgiyi hem de bıraktığı izlere olan vefamızı ifade etmek istedik” sözleriyle anlattı.
DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI'NDA TAKDİM EDİLDİ
AK Parti Konak Gençlik Kolları tarafından hazırlanan tuval çalışması, ilçe danışma meclisi toplantısı kapsamında Eyyüp Kadir İnan'a sunuldu. Konak Gençlik Kolları Başkanı Erhan Acar'ın takdim ettiği eserin, İnan'ın lise yıllarından bugüne İzmir ve Konak'ta bıraktığı izleri konu aldığı belirtildi. Böylece gençlik kolları tarafından hazırlanan çalışma, toplantının hediye takdimlerinden biri oldu.




