Şırnak’ta görev yaptığı sırada geçirdiği kazada yaşamını yitiren Ulaştırma Uzman Çavuş Ramazan Tınas, memleketi Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin tek çocuğu olan 25 yaşındaki Tınas’ın vefatı, ailesini ve köy halkını yasa boğdu.

Üsküdar’da Başkan Vekilliği seçimi ikinci tura kaldı!
Üsküdar’da Başkan Vekilliği seçimi ikinci tura kaldı!
İçeriği Görüntüle

AİLESİNİN TEK ÇOCUĞUYDU

Şırnak’ın Akçay bölgesindeki 6’ncı Komando Tugay Komutanlığı’nda ağır vasıta sürücüsü olarak görev yapan Ulaştırma Uzman Çavuş Ramazan Tınas, önceki gün geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Tınas’ın ölüm haberi, memleketi Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ablak köyünde büyük üzüntüye neden oldu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ramazan Tınas için dün ikindi namazının ardından Ablak köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Özgür Kavak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ramazan Tınas, Ablak köyünde toprağa verildi.

Kaynak: DHA