23.10.2023 haftası bizi neler bekliyor?

Abone Ol

Pazartesi günü önemli bir gün ve enerjide; sebebi ise ışıklardan Güneş Terazi burcunun son derecesinde olacak akşam 19:21 e kadar.

23.09.2023 den beri Terazi burcu konularında gökyüzünde oluşan sıkışmış enerji ve baskılanma ile hepimizin ortak Konuları ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar uyum denge ve huzur.

Bugün Güneş’in 29 derecede Terazi burcun da son görevini yerine getirip akrep burcu da seyrine başlayacak olması ile bize krizleri ve ihtirası ile gelecek görünmekte. İkili tüm ilişkilerimizde sonlanmalar son dakika gerginlikleri ayrılıklar yeni başlangıçlar deneyimler ike karşılaşabiliriz.

Akşam saatleri 22.00 ve sonrası ay ve Uranüs arasında sert açıdan kaynaklı son derece agresyonlu ve bitiş enerjisi hakim ve duygusal patlamalar fikir çatışmaları yaşanabilir temkinli ve sakin olmanızda fayda var.

Pazartesi günü Ay Kova burcun seyrin de  olmasıyla birlikte ; kollektife hizmet , dernekler kuruluşlar STK içerisinde olmak bize iyi gelebilir ve hizmet etmek ruhsal olarak sizi besleyebilir.

Ego çatışmalarına dikkat etmekte fayda var.

Finansal süreçlerde yorumlarımızı kasım ayı için Ege Telgraf Youtube kanalında bu hafta yayınlayacağım.

Burç yorumları için emek veren öğrencilerim Gülperi Gümüşay ve Zeynep Ünal’a teşekkür ederim ☺️

Haftalık burç yorumlarınızı yükselen /Güneş ve ay burcu olarak okuyabilirsiniz🎈

Koç ve Yükselen Koç Burcu:

Arkadaş ortamı, sosyal çevre ile ilgili gündemlerle haftaya başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirebilirsiniz, sosyal faaliyetlerden keyif alacağınız etkinlikler yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde zihninizde biraz yorgunluk hissedebilir; sakin, kendi içinizde, kendi kendinize kalmak isteyebilirsiniz. Eşinizin çalışma ortamı ya da günlük rutinleri içerisinde sıkıntılar söz konusu olabilir. Eşin gelirleri bu dönem önem kazanabilir. Anne sağlığı ile ilgili gündemleriniz oluşabilir. Kendi iş ve kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir, gelirlerinizde ani beklenmedik hareketlenmeler söz konusu olabilir. Ancak borçlanmalara ve ödemelere karşı dikkatli olmalısınız. Geri ödemelerde zorlanabilir; unutulmuş bir borç ya da vergi çıkabilir. Borçlarınızı gözden geçirmeli, ödeme planlarını, gelir gider dengenizi düzenlemelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu:

İkili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde maddi konulardan kaynaklı sorunlar çıkabilir. Partnerinizle iletişimde manipülatif güç çekişmeleri gibi tavırlara karşı dikkatli olmalısınız. Kıskançlık gibi konularınız gündeme gelebilir ama sakin ve güven odaklı ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır. İşinizle ilgili düzenlemeler, planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ticaret, eğitim ya da hukuk alanında iş yapanlar için ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bu hafta hobilerinizle ilgili çalışmalarda bulunabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Çocuğunuz ile ilgili eğitimsel konularda ya da yabancı dil gibi konularda kurslara yazdırmayı planlıyor olabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu:

Haftaya eğitim, hukuksal konular ve uzun seyahatler gibi konularla başlıyorsunuz. Yurtdışı planlaması yapanlar var ise bu hafta bununla ilgili fikirler yeniden belirebilir. Çalışma hayatınız önem kazanıyor ve kariyerinizde patronunuz, müdürünüz ya da yöneticileriniz, üstünüz sayılabilecek kişilerle ilgili olumlu iletişimler yaşayabilir, destekler görebilirsiniz. İş arayanlar için de güzel fırsatlar çıkabilir. Bunun yanında işyerinizdeki arkadaşlarınıza karşı daha dikkatli olmalısınız. Yöneticilerinizden destek görürken arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Rekabet, hırsın dozu biraz artırabilir. Zihninizde sizi sıkıntıya sokabilir, yalnız kalmak isteğiniz artabilir. Günlük hayatınızı planlama konusunda daha stratejik, planlı ve kararlı adımlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu :

Aşk hayatınız ve çocuk konularınız gündemde başlıyorsunuz haftaya. Aşk hayatınızla ilgili daha derin düşündüğünüz, daha ince detaylara takıldığınız bir haftada olabilirsiniz. Üçüncü kişilerden kaynaklı gündemleriniz oluşabilir. Aşka bakış açınızda gönül işlerinize yönelik fikirlerinizde değişimler yaşayacağınız süreçte olabilirsiniz. İşinizden kaynaklı aşk hayatınızda da bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden, dahil olduğunuz grupların içinden destekler görebilir, güzel etkileşimler alabilirsiniz. Bu sıralar haberci rüyalar görebilir, rüyalarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Hobi edinebilir, hobiniz ile ilgili eğitimler planlıyor olabilirsiniz. Spora başlamayı düşünenler varsa bu hafta gayet uygun olabilir; o enerjiyi ve o hareketi bulabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu:

Haftaya ikili ilişkileriniz gündemde başlıyorsunuz. Eşinizle fikir alışverişlerinde bulunabilir, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Seyahat planları, programları yapabilirsiniz. Kariyerinizde çalışma hayatınızla ilgili maddi kazançlarınızda hareketlenmeler olabilir. Evinizle ilgili değişimler, alışverişleriniz, ihtiyaçlarınız daha önemli hale gelebilir. Değiştirmek istediğiniz eşya ya da elektronik ihtiyaçlar için harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda daha çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Uzak seyahatler gündeme gelebilir; bu durum ev hayatınızda gerginliklere, çekişmelere sebep olabilir. Evinizle ilgili hem maddi hem manevi konularda daha çok uğraş vermek durumunda olabilirsiniz. Annenizle ilgili gündemleriniz söz konusu olabilir, geniş aile evinizde anne baba problemleri ile ilgili konularda sakin kalmanızda fayda var.

Başak ve Yükselen Başak Burcu:

Çalışma ortamınızdaki iletişimsel konular önem kazanabilir. Ekip işi gerektiren çalışmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz, buradaki hareketlilik günlük rutinlerinizin de zorlanmasına sebebiyet verebilir. Oradaki dengeyi yakalamak için sağlığınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sağlığınızla ilgili harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu zaman zarfında yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, eşinizle ya da ortaklı işlerinize vakit ayırmak durumunda kalabilir, seyahat planlamaları yapabilirsiniz. Araç alım- satım gibi konularınız gündeme gelebilir. Anne sağlığı ile ilgili ödemeler söz konusu olabilir. Ulaşım, ticaret, satış işleri, hukuksal konular, yurtdışı, yabancı dil, sosyal medya gibi konular ile ilgili gündemler gelişebilir; bu konularda iş yapanlar için fırsatlar oluşabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu:

Maneviyat konusunda kendinizi rahat hissettiğiniz, bağış- yardım konularına meyilli olduğunuz bir dönem olabilir. Bu hafta maddiyat konuları ön planda olabilir. İş yerinde güzel gelişmelere açık olduğunuz dönem. Kaynaklarınızı doğru ve güvenilir şekilde yönlendirdiğinize emin olmanızda fayda var. Uzun süredir devam eden ilişkilerde ayrılık söz konusu olabilir. Ancak bunu direkt bitirmek yerine ara vermek, kendinizi sıkıntıda hissettiğiniz konuları çözme odaklı yaklaşmanız iyi olacaktır. Zira bu ilişkinin tekrar aynı konularla gündeme gelmesi veya başlayacağınız başka ilişkide aynı konuların yaşanması söz konusu olabilir. Ev değişikliği, ilişkinizde- ebeveynlerinizde ilişkilerinizde daha önce belirtmediğiniz konuların beklenmedik krizlerle ortaya çıkmasına müsait olan dönemler. Şifalanma ve ruhsal arınma için çok güzel zamanlardasınız.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu

Kendinizi çok sorguladığınız ve belki uzun zamandır sabrettiğiniz konularda tırnaklarınızı çıkartmaya meyilli olduğunuz bir hafta. Akrep burcunun gölge yanı olan “söylemlerle can yakmak” noktasında aşırıya gitme meyliniz var ancak karmayı da unutmayın. Çocuk ve aile yönünden güzel gelişmeler yaşanacağı gibi bu alanda sorumluluklardan ötürü kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Aceleci olmak isterken engellerle karşılaşabilirsiniz, uzun zamandır beklediğiniz şeyler geciktiği için öfke nöbetlerine açıksınız ama sabırlı olun hafta sonuna doğru bu süreç artık çözüme kavuşacak gibi görünüyor. Annelik düşünenler için özellikle bu hafta sonuna doğru rahim ve yumurtalık kontrolleri için doktora başvurmalarında fayda var. Bebek haberleri için uygun dönemler.

Yay ve Yükselen Yay Burcu

Haftaya acele karar vermekle sakin kalmak arasındaki ince çizgide başlayabilirsiniz. Yatırımlarınız ve günlük hayatınızda hazzetmediğiniz kişilerin iyi yaklaşımını görürken, enerjisinden emin olduğunuz kişilerin yanınızda olmayışı bir denge arayışına sebep olabilir. İğneleyici tavırlardan uzak durmanız, başkalarının art niyetli yaklaşımlarını dikkate almanız ama moralinizi bozmasına engel olmanızda fayda var. Hafta sonuna doğru yeni hobiler arayışına girebilir, kariyer noktasında beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk gündeminiz olabilir, hamilelik- doğum süreci başlayabilir. Çocuk istemiyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. İş arayan, iş yerinde mutlu olmayan Yükselen yaylar için fırsat kapıları açık ama istifa etmek için uygun bir dönem değil. Eş gelirinden yana kısıtlamalar yaşanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu

Bu haftaya kardeşleriniz, yakın çevreniz ve binek araçlarınızın gündemleriyle başlayabilirsiniz. Zamanında yerine getirmediğiniz sorumluluklarınız zorlayabilir, ertelediğiniz konular daha büyük bir şekilde sorunlar çıkartabilir ama yapıcı yaklaşımınız ve çevrenizden alacağınız akıllı önerilerle bunu az hasarla atlatmanız mümkün görünüyor. Evli yükselen oğlakların eşleriyle kardeşleri arasında problemler yaşanması, kardeşiyle ortak iş yapanların duygusal yaralanmalara açık olduğu bir haftadayız. Fevri hareket etmemek, en azından sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak iyi olacaktır. Hafta sonuna doğru sağlık alanında etkiler açık. Özellikle kemik, diz, eklemler, ayaklara dikkat etmeniz iyi olur. Günlük yaşantınızda ast- üst ilişkisinde olduğunuz veya evdeki yardımcılarınızdan yana ayrılık, ilişkiyi bitirme söz konusu olabilir.

Kova ve Yükselen Kova Burcu

Bu haftaya iş alanında atışmalar ve ebeveynlerin sağlık konusuyla alakalı gündemlerinizle başlayabilirsiniz. Fevri davranmamanız ve olayların arka planını görmek için farklı fikirlere açık olmanız iyi olacaktır. Ev içi değişiklikler, alım satım veya aile üyelerinin genişlemesi söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru evlilik, ortaklarınızla alakalı yeni gelişmeler alanında etkilenebilirsiniz. Kaygılarınız son bulabilir veya çarpıcı gelişmelerden ötürü ortaklığınızı sorgulamalarınız olabilir. Kadınlara ve etrafınızdaki iyi niyetinden şüphe etmediğiniz kişilere dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Balık ve Yükselen Balık Burcu

Bu haftaya kendinizi sorumluluklarınızı artmış ve bundan ötürü kısıtlanmış hissederek başlamanız mümkün. Sorumluluklardan kaçınmak için farkında olmadan hastalıklarınızı tetikleyebilir, bilinçaltı kaygılarınızı yönetemeyebilirsiniz. Maddi konulara ve çalışma arkadaşlarınızla olan diyaloglara dikkat etmenizde fayda var. Hafta sonuna doğru yurtdışı, yüksek eğitim, maddi kaynaklarınızı yönlendirmek alanında gelişmeler sizi etkileyecek. Kendi kaynaklarınızı yönlendirmenizde, bu konularda gelişmeler yaşamanızda veya sizin aksiyon almanızda fayda var.