19 Ekim Çılgın Sayısal Loto Ne Zaman Çekilecek? 19 Ekim Çılgın Sayısal Loto İkramiye Ne Kadar? 19 Ekim Çılgın Sayısal Loto Ne Zaman Çekilecek? 19 Ekim Çılgın Sayısal Loto İkramiye Ne Kadar?

2025 yılında bedelli askerlik ücretinin ne olacağı, pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Memur maaş katsayısına göre güncellenecek olan bu ücret, 2024’teki rakamlara göre önemli bir artış göstermesi bekleniyor. İşte, bedelli askerlik zammına dair son bilgiler ve tahminler.

GÜNCEL ÜCRET NE?

Milli Savunma Bakanlığı, 2024 yılı için bedelli askerlik ücretini 217 bin 871 lira 4 kuruş olarak belirlemişti. Ancak, bu rakamın yeni yılın başında artması bekleniyor.

ARTIŞ BEKLENTİSİ

2025’teki artışın, 6 aylık enflasyon farkı ve memur zam oranı üzerinden hesaplanması planlanıyor. 2024’teki bedel, enflasyon tahminleri doğrultusunda 242.555 lira seviyesine yükselebilir. Kesin rakam, Ocak ayının ilk haftasında Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak.

ÖDEME NASIL YAPILACAK?

Bedelli askerlik için başvuru şartlarını taşıyanlar, ödemelerini peşin olarak belirli bankalar ve devlet daireleri aracılığıyla gerçekleştirebilecek. Ödeme işlemi için T.C. Kimlik Numarası beyan etmek yeterli olacak.

Kaynak: NTV