Gündem

2024 KPSS Önlisans Sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? İşte tarih ve detaylar

KPSS Önlisans sınavı için heyecan dorukta. 1 Eylül 2024'te gerçekleşecek sınavın giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? KPSS Önlisans sınav sonuçları ve önemli tarihler hakkında tüm bilgiler burada.

Abone Ol

2024 KPSS Önlisans sınavı için geri sayım başladı. Kamu kurumlarında memur olmak isteyen adaylar, sınav hazırlıklarını sürdürürken aynı zamanda sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Eylül ayında gerçekleşecek sınavın ayrıntıları da oldukça ilgi çekici. Peki, KPSS Önlisans sınav giriş belgesi yayımlandı mı? ÖSYM takvimine göre 2024 KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar…

KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

ÖSYM sınav takvimine göre, KPSS Önlisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. Sınav için başvuru tarihleri de bu takvimde belirlenmiş durumda.

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

KPSS Önlisans sınav giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Söz konusu belgelerin, sınav tarihinden 10 gün önce adayların erişimine açılması bekleniyor. Bu durumda, KPSS Önlisans sınav yerlerinin Ağustos ayının son haftasında açıklanması öngörülüyor. Gelişmeler oldukça haberimiz güncellenecektir.

KPSS ÖNLİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Önlisans sınav sonuçları, 20 Eylül 2024 tarihinde ÖSYM AİS üzerinden erişime sunulacak.