Spor

1966 Edremitspor'da yeni sezon coşkusu: Kurban kesildi, dualar edildi

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek 1966 Edremitspor, yeni sezon öncesi düzenlediği kurban kesimiyle başarılı bir dönem geçirmesi için dualar etti. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, şampiyonluk hedefini vurguladı ve tüm futbolseverleri 6 Ekim’deki açılış maçına davet etti.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan 1966 Edremitspor, yeni sezon öncesi takıma moral vermek amacıyla bir kurban kesimi etkinliği düzenledi. Etkinlikte, takımın başarılı ve sakatlıksız bir dönem geçirmesi için dualar edildi.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ VURGULANDI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Emin Yalçıntaş, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve oyuncular bir araya gelerek takıma desteklerini sundu. Başkan Ertaş, "Sezon sonunda şampiyonluk kupasını burada tüm taraftarlarımızla kaldıracağımıza inanıyor, Şanlı Edro'ya başarılar diliyorum" diyerek takıma güvenini dile getirdi.

TARAFTAR DAVETİ

1966 Edremitspor Başkanı Cavit Cebeci, destek veren tüm sponsorlara teşekkür ederken, futbolseverleri heyecanla beklenen sezonun açılış maçında takımlarının yanında olmak için Şehit Hamdibey Stadı’na davet etti.

İLK MAÇIN HAZIRLIĞI

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta ilk haftasında 6 Ekim Pazar günü Burhaniye Belediyespor’u ağırlayacak. Takım, bu önemli karşılaşmada taraftarının desteğiyle sezona galibiyetle başlamak istiyor.